Tafelbladen

Steigerhout tafelblad

Een steigerhout blad ziet er robuust en stoer uit, dat onbehandeld binnen en buiten kan staan. Als u de tafel makkelijk wil schoonmaken dan raden wij aan om het blad te laten behandelen in de gewenste kleur. Ook zal het steigerhouten blad hierdoor langer mee gaan.

steigerhout_blad


Rustiek eikenhout blad

Dit rustieke eikenblad heeft een strakke en gladde afwerking. Wij gebruiken alleen eerste klas eiken en bevat nauwelijks noesten. Het massief eikenhouten blad bestaat meestal uit zes planken die tegen elkaar aan worden verlijmd. U kunt uit  verschillende diktes kiezen; 3, 4, 5 en 6 cm dik. Uiteraard kunt u de rand van het blad laten afronden of laten verdunnen, waardoor het blad een moderne uitstraling krijgt.

rustiek_eikenblad


Boomstam blad

boomstam_blad


Eiken Wagondelen blad

Eiken wagondelen vormen een uitstekende basis voor een stoer en robuust blad. De planken komen uit Franse treinstellen en hebben een doorleefd karakter. De eiken wagondelen worden ontdaan van bouten en spijkers, waardoor er stoere gaten en scheuren in de planken zitten. De planken worden goed geschuurd en geschaafd waardoor het hout vrij is van splinters, maar  de diepe scheuren blijven goed zichtbaar. Hierdoor krijgt u een stoer en doorleefd tafelblad!

wagondelen_blad

Beton tafelblad (look)

beton_cire_blad