Tafel op maat

Industriële tafels op maat

Bent u op zoek naar een specifieke tafel op maat die precies in uw interieur moet passen? Zoek dan niet verder want onze industriële tafels kunt u helemaal op maat laten maken. Of u nu kiest voor industriele tafelpoten met een steigerhouten blad, een eikenhouten blad met een matrix onderstel of een boomstam blad van eikenhout met robuuste stalen U poten. Vrijwel alles is mogelijk! U bedenkt hoe uw droom tafel er uit komt te zien en wij kunnen een 3D-tekening maken en de tafel voor u produceren.


Stap 1: Kies het gewenste tafelblad

U heeft keuze uit diverse tafelbladen. Wat denkt u van een robuust tafelblad, zoals steigerhout of wilt u toch liever eiken? Maak dan een keuze uit een eiken wagondelen blad, een boomstam blad of rustiek eikenblad. Ook hebben we strakke eikenbladen en Beton Cire bladen die een moderne en stoere uitstraling hebben. Bekijk onze tafelbladen >

 


Stap 2: Kies de juiste afmeting en afwerking

Bepaal de juiste afmeting van u tafelblad. U kunt zowel de lengte als de breedte bepalen, ook kunt u aangeven welke dikte het blad moet worden. Ook kunt het tafelblad door ons laten behandelen. Bekijk de vele mogelijkheden per type tafelblad.Stap 3: Kies uw industriële tafelpoten

Momenteel hebben we ruim 12 verschillende tafelpoten. Uiteraard is het ook mogelijk om poten in een kleur te laten spuiten die u mooi vind. Ook kunnen wij poten op maat maken voor u. De mogelijkheden zijn enorm. We maken ook losse onderstellen die u bij onze industriele tafels kunt zien.

Bekijk onze verschillende industriele tafelpoten >

 


 Wat word uw droom tafel op maat?

Bent u op zoek naar een droom tafel, alleen kan u die nergens vinden? Geef ons zo duidelijk mogelijk aan wat u graag wilt. Heeft u een schets, verwijzing of tekening? Stuur deze samen met uw gegevens naar ons toe. Wij denken graag met u mee wat de beste situatie voor u is en hoe de tafel op maat het beste tot zijn recht komt.